Firesafe Affärsområde byggnadstekniskt brandskydd

Vi söker nu

Teknisk Regionsäljare inom byggsektorn sökes till Firesafe i Sundsvall

Vi söker dig som vill göra skillnad, här finns alla förutsättningar att lyckas!

Du får jobba i ett distrikt med stora behov av dina tjänster; byggnadstekniskt brandskydd av bästa kvalitet och du har duktiga kollegor som projektleder och monterar. Din arbetsgivare är marknadsledande i Norden med en fantastisk tillväxt de senaste åren. Vill du bidra till den fortsatta framgången? Läs vidare!

 

Om Firesafe

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom byggnadstekniskt brandskydd och släcksystem. Verksamheten omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster samt produktförsäljning. Firesafe har 20 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi över 1 000 anställda och omsätter 1,4 mdr NOK. I Sverige är vi ca 250 anställda.

Med värdegrunden / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle. Firesafekoncernen är marknadsledare och totalleverantör i Norden inom brandskydd. Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), 14001 (miljö) och 45001 (arbetsmiljö).*


Om tjänsten

Alla kommersiella byggnader i Sverige omfattas av krav på brandskyddade konstruktioner och material. Befintliga byggnader inspekteras enligt branddokumentet och underlag för åtgärder skapas. Vid nybyggnation monteras brandskyddet under arbetets gång enligt upphandlat uppdrag.

Din uppgift är att se till att det blir Firesafe som får leverera det byggnadstekniska brandskyddet. Det gör du genom att besöka befintliga och framtida kunder, du bygger relationer, förhandlar, jobbar med anbud och tar hem affären.

Till din hjälp har du en välsmord organisation som genomför arbetet. Du har övergripande koll och löpande kontakt både med dina kollegor och kunden.

Du bygger aktivt affären i din region som sträcker sig ca 10-15 mil både norr- och söderut. Du kommer att ha många kundbesök och när du inte är hos kund arbetar du på kontoret i Sundsvall.

Som grädde på moset kan rätt person utvecklas till regionchef, fortfarande med säljfokus, men även med möjlighet att påverka genomförandet av affärerna.


Om dig

Du kommer från byggbranschen, du vet vem som gör vad på bygget och i vilken ordning det görs. Du och byggets platschef pratar samma språk och dessutom är du en trevlig och kunnig person som det är lätt att släppa in i diskussionen om brandskydd.

Du har en stark vilja att sälja, vinna affären, att lyckas. Du kommer att ringa många samtal till personer du inte haft kontakt med förut och besöka många befintliga och blivande kunder. Din inställning är att varje samtal leder framåt. Du lever Firesfes värderingar Professionell, Kompetent och Engagerad och är en person som vill utvecklas.

Du bor inom pendlingsavstånd till Sundsvall och accepterar att resa i tjänsten. Du talar och skriver en felfri svenska och hanterar digitala verktyg.

 

Låter det intressant?

Firesafe har i denna rekrytering ett samarbete med Rebellrekrytering, externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök snarast möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lena Lilliér på 0708 121 121, alternativt lena@rebellrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 15 september.
Tillträde enligt överenskommelse.


Sök tjänsten här www.jobb.rebellrekrytering.se med bifogat CV och personligt brev.

 

Län:

  • Västernorrland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2024-09-30

Arbetsplats/placeringsort:

Sundsvall

Företagets hemsida:

https://www.firesafe.se/

Adress:

Huvudkontor: Vretensborgsvägen 20 12630 Stockholm